logo
امروز : چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۲
[ شناسه خبر : ۲۸۲۰۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
در نشست خبری معاون تربیت‌بدنی اداره کل آموزش‌وپرورش استان زنجان مطرح شد؛

اختلاف 72 درصدی سرانه ورزشی زنجان با استاندارد جهانی

اختلاف-72-درصدی-سرانه-ورزشی-زنجان-با-استاندارد-جهانی
معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه سرانه ورزشی آموزش و پروش زنجان به ازای هر دانش‌آموز 28 سانتی‌متر مربع است، گفت: استاندارد جهانی سرانه ورزشی مدارس یک مترمربع به ازای هر دانش‌آموز است و ما با استاندارد جهانی فاصله زیادی داریم.

به گزارش موج رسا; حجت محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه مهم‌ترین طرح آموزش‌وپرورش زنجان طرح شهید سلمانی است، اظهار کرد: در قالب طرح شهید سلیمانی ۴۰ مورد از فضای ورزشی با اولویت به مناطق محروم و مدارس دخترانه احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی در راستای افزایش سرانه ورزشی انجام می‌شود، ابراز کرد: در این طرح ۱۰ سالن ورزشی، ۲۰ زمین چمن مصنوعی، ۴ زمین‌بازی‌های ساحلی احداث خواهد شد.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اينکه برای این طرح اعتبار ۱۴ میلیارد تخصیص پیداکرده است، تصریح کرد: برخی از چمن‌های مصنوعی افتتاح‌شده است و در روز دانش‌آموز و دهه فجر باقی پروژه‌ها افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به طرح ورزشی شهید خرازی، عنوان کرد: در این طرح آزادسازی و مردمی سازی فضاها ورزشی در راستای تحکیم روابط خانوادگی انجام می‌شود.

تغییر کاربری فضاهای آموزشی

محمدی با اشاره به تغییر کاربری فضاهای آموزشی بلااستفاده در آموزشگاه‌ها، ادامه داد: بخشی از فضایی‌هایی که در آموزشگاه‌ها بلااستفاده است به کلاس‌های تربیت‌بدنی برای مقاطع اول تا سوم ابتدایی تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به کانون‌های درون و برون مدرسه‌ای برای غنی‌سازی اوقات فراغت، افزود: ۵۰۷ کلاس را برای کانون‌های دوره و برون مدرسه تخصیص پیدا کرده بود.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه مسابقات ورزشی دانش آموزان در تابستان در سطوح مختلف در رشته‌های انفرادی برگزار شد، ابراز کرد: دانش آموزان در این مسابقات ۳ مدال طلا، ۵ نقره و ۶ برنز کسب کردند.

افزایش سرانه ورزشی زنجان با افتتاح پروژه‌های طرح شهید سلیمانی

وی با اشاره به طرح‌های مختلف بهداشتی در سطح مدارس استان زنجان، تصریح کرد: طرح دادرس جهت آموزش کمک‌ها اولیه، طرح سفیران سلامت، و طرح بهداشت دهان و دندان مخصوص دانش آموزان اول ابتدایی روستاها اجرا می‌شود.

محمدی با بیان اینکه سرانه ورزشی آموزش و پروش زنجان به ازای هر دانش‌آموز 28 سانتی‌متر مربع است، عنوان کرد: با افتتاح پروژه‌های طرح‌های شهید سلیمانی سرانه ورزشی آموزش و پروش به ازای هر دانش‌آموز به 38 سانتی‌متر مربع می‌رسد.

25 تا 30 درصد دانش آموزان چاق هستند

وی با اشاره به استاندارد فضای ورزشی مدارس، خاطرنشان کرد: استاندارد جهانی سرانه ورزشی مدارس یک مترمربع به ازای هر دانش‌آموز است و ما با استاندارد جهانی فاصله زیادی داریم.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به چاقی برخی از دانش آموزان در زنجان، افزود: 25 تا 30 درصد دانش آموزان در کشور مبتلا به چاقی هستند و این غنی دانش آموزان مرز اضافه‌وزن را رد کرده‌اند و به چاقی مبتلا شده‌اند.

وی با بیان اینکه در کشور برای 7 میلیون دانش‌آموز با کمبود معلم تربیت‌بدنی مواجه هستیم، ابراز کرد: در استان زنجان 630 معلم تربیت‌بدنی فعالیت می‌کنند و با اختصاص 74 معلم تربیت‌بدنی نیاز آموزش‌وپرورش استان زنجان به معلم تربیت‌بدنی مرتفع می‌شود.

محمدی با اشاره به استعدادیابی هیئت‌های ورزشی در مدارس، خاطرنشان کرد: همه‌ساله استعدادیابی در مدارس توسط هیئت‌های ورزشی برگزار می‌شود و اخیراً تفاهم‌نامه‌ای برای قانونمند کردن این امر با اداره کل ورزش و جوانان منعقدشده است.

وی با اشاره به کلینیک حرکات اصلاحی معاونت تربیت‌بدنی اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان، خاطرنشان کرد: 18 تا 36 درصد از دانش آموزان دچار ناهنجاری قامتی و جسمی هستند که اصلاح این ناهنجاری‌ها در این کلینیک انجام می‌شود.//ک 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر